Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muffins cu malai, porumb si cascaval

ro

17 Oct, 2017 15:00 2198 Marime text
Am facut acesti deliciosi muffins cu malai, porumb si cascaval de vreo doua ori saptamana aceasta si sambata voi pregati 40 de bucati pentru aniversarea fiului unor prieteni. Sunt atat de gustosi, atat calzi cat si reci, cu siguranta sa ii incercati daca va plac gustarile sarate cu faina de malai si cascaval. Pentru aceasta reteta, va recomand sa folositi o faina de malai foarte fina, iar despre boabele de porumb dulce care se regasesc si ele in aceasta reteta, este foarte simplu, cele de la Sunfood sunt foarte bune si nu contin aditivi alimentari.
 

Muffins cu malai, porumb si cascaval – Ingrediente (12 bucati)

  • 130 g faina de malai fina
  • 130 g faina alba de grau
  • 5 g praf de copt
  • 1 varf cutit bicarbonat de sodiu
  • 50 g porumb dulce Sun Food
  • 225 ml lapte
  • 1 ou mediu
  • 100 g cascaval clasic/Emmental/Gouda/Cheddar
  • 100 g unt topit
  • sare
Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii