Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Quesadilla cu ton si cascaval afumat

ro

10 Mar, 2018 20:03 2178 Marime text
Quesadilla cu ton si cascaval afumat este preparatul care ma salveaza in zilele foarte aglomerate. Se poate manca la micul dejun, pranz sau cina. Quesadilla este un tip de placinta mexicana, cu o umplutura de branza (queso, in spaniola) si alte ingrediente. Umplutura se aseaza intre doua foi de tortilla, lipii atat de indragite de mexicani. Tortillas se pot manca simple sau se pot folosi ca baza pentru burritos, enchiladas, quesadillas.  Quesadilla cu file de ton Lotka in ulei de masline si cascaval afumat este o mancare extrem de simplu de facut, iar daca o servim si cu o salata mixta de sezon, obtinem o masa extrem de delicioasa si satioasa.

Quesadilla cu ton si cascaval afumat – Ingrediente (4 persoane)

4 lipii tip tortilla
1 conserva file de ton Lotka in ulei de masline
75 g smantana pentru gatit
10 g mustar Dijon
50 g telina Apio tocata marunt
30 g ceapa rosie/alba tocata marunt
200 g cascaval afumat ras pe razatoarea cu gauri mari
sare
piper
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii