Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Profiterol

ro

06 Feb, 2016 16:28 2786 Marime text


Profiterol, un desert obtinut din choux umpluti cu crema chantilly

Ingrediente

Aluat choux – Ingrediente (50 bucati)

  • 250 ml apa
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 4 oua medii
  • 1 varf cutit sare
  • 1/4 lingurita zahar

Crema Chantilly – Ingrediente

  • 500 ml smantana naturala pentru frisca
  • 100 ml zahar pudra
  • 1 pastaie vanilie

Crema ciocolata – Ingrediente

  • 500 ml smantana naturala pentru frisca
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • 400 g ciocolata (50% continut cacao)
  • 25 g unt moale
  • 1 varf cutit sare
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii