Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:04 19 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Paste cu ton şi lămâie

ro

17 May, 2018 09:27 528 Marime text
Pastele mele preferate in sezonul cald sunt cele cu ton, lamaie si patrunjel. Gustul este atat de proaspat si parfumat, sigur o sa va placa si voua. Le-am mancat prima data, acum multi ani, intr-un mic restaurant italian si desi nu eram convinsa de combinatia dintre paste, lamaie si ton, am fost pur si simplu uimita de gustul savuros al acestui preparat. Le fac foarte des vara si, de cate ori le vad in meniul restaurantelor, le comand cu ochii inchisi. Pentru niste paste lejere, de vara, va recomand tonul bucati Lotka in suc propriu, patrunjel proaspat si paste format lung (spaghetti, bucatini, tagliatelle etc)

Paste cu ton si lamaie – Ingrediente (2 persoane)

200 g paste format lung (spaghetti, bucatini, tagliatelle etc)
1 conserva ton bucati Lotka in suc propriu (160g)
2 catei usturoi
3 linguri ulei de masline
¼ lingurita mica ardei chili uscati sfaramati
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lamaie medie (doar sucul)
sare
parmezan ras

Ti-a placut articolul?

Comentarii