Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:07 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Paste cu ton si hribi

ro

03 Oct, 2018 09:35 363 Marime text

Nimic nu este mai gustos intr-o zi de toamna decat o portie de paste cu ton si hribi. Ador hribii, sunt ciupercile mele preferate, iar gustul lor ma intoarce in copilarie, cand ii culegeam din padurile bogate din Harghita, impreuna cu parintii mei.

 

Pentru reteta de astazi va recomand orice tip de paste format scurt, neaparat hribi si file de ton Lotka in ulei de floarea soarelui. Eu am folosit hribi congelati, din pacate gasesc foarte rar aici hribi proaspeti, dar si cei congelati sunt foarte gustosi si parfumati.
Tonul file face parte din cele 9 produse premium Lotka. Cei care prefera macroul sau tonul si pun accentul pe o nutritie sanatoasa si echilibrata, trebuie sa incerce aceste conserve minunate. Carnea este atent selectata, iar conservele sunt ambalate intr-un mod atractiv.

Tonul este bogat in proteine de calitate, acizi grasi omega 3, vitamine din grupul B, Vitamina D si A si minerale (calciu, seleniu, fosfor).

Paste cu ton si hribi – Ingrediente (2-4 persoane)

  • 250 g paste fusilli/orice paste format scurt
  • 1 conserva file de ton Lotka in ulei de floarea soarelui (200g)
  • 200 g hribi congelati
  • 150 g suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare
Paste cu ton si hribi – Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii