Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Crema la pahar cu limoncello, piersici si amaretti

ro

27 Jul, 2018 08:55 446 Marime text
O minunatie de gust are aceasta crema la pahar cu limoncello (lichior de lamaie), piersici si amaretti. Este un desert ideal pentru serile calde de vara, servit rece, direct din frigider. Pentru aceasta reteta de crema la pahar am folosit o conserva de compot de piersici in sirop slab indulcit de la prietenii mei de la Sun Food, un produs 100% natural, perfect pentru creme, prajituri, torturi si alte delicii dulci si parfumate. Crema de limoncello poate fi folosita cu succes si pentru torturi sau prajituri. In acest caz, recomandarea mea este sa o amestecati cu cca 200 g frisca bine mixata.

Crema la pahar cu limoncello, piersici si amaretti – Ingrediente 3 pahare/3 borcane de 200 g

500 ml lapte de vaca
100 g zahar tos fin
50 g faina
4 galbenusuri medii
coaja unei lamai biologice mici
50 ml lichior Limoncello
18 biscuiti amaretti
1/2 conserva compot piersici Sun Food

 Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii