Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:52 23 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Coaste de porc la gratar cu frigarui de cartofi noi

ro

27 May, 2018 09:50 558 Marime text

Desi iarna este anotimpul meu preferat, nu pot sa spun ca nu astept vara cu nerabdare in fiecare an. Una dintre partile frumoase ale verii, pe langa marea calma si albastra la care abia astept sa ajung, este gratarul. Nu stiu voi, dar eu asociez vara cu aroma de carne fripta pe gratar. Coastele de porc sunt preferatele mele, imi plac atat de mult, fragede si condimentate cu gust, cu o garnitura de cartofi fripti si ei pe gratar si o salata de sezon, in cazul de fata, o salata de baby spanac, nimic nu mi se pare mai gustos. Pentru coastele de porc am folosit condimente pentru coaste de la Kamis, fara glutamat de sodiu,  iar frigaruilor de cartofi le-a dat un gust divin condimentul pentru cartofi prajiti tot de la Kamis. Sa incercati neaparat reteta, nu o sa va dezamageasca sigur.

Coaste de porc la gratar – Ingrediente (4 persone)

1,5 kg coaste de porc (scaricica)
1 plic condimente pentru coaste Kamis (20g)
2 linguri ulei de masline

Frigarui de cartofi noi la gratar – Ingrediente (4 persoane)

1 kg cartofi noi
1 plic condimente pentru cartofi prajiti Kamis (25g)
2 linguri ulei de masline
12-14 rosii cherry

Mod de preparare: lauraadmache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii