Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 19 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Chiftele cu sos de rosii si busuioc

ro

12 Sep, 2014 00:00 1482 Marime text


Astazi va propun o reteta delicioasa, chiftele cu sos de rosii si busuioc, foarte simplu de facut si dietetica. Spun asta pentru ca spre deosebire de chiftelele marinate care au fost prajite si facute din carne de porc, de data aceasta am ales un mix de carne de vita si porc si le-am copt la cuptor. Cartofii fierti din compozitie au ajutat chiftelele sa fie pufoase. Pentru sosul de rosii am folosit o conserva de rosii decojite intregi de la Sun Food.

Ingrediente – Chiftele cu sos de rosii si busuioc

    700 g carne tocata (mix vita si porc)
    150 g cartofi fierti
    3 oua
    100 g parmezan ras
    sare
    piper
    2 catei mari usturoi
    2 linguri patrunjel tocat
    2 linguri ulei de masline

Reţeta integrală pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii