Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Chec de post cu cacao

ro

28 Feb, 2018 11:11 2252 Marime text
Astazi am pentru voi o reteta de chec de post cu cacao, simpla si delicioasa. Checul are o consistenta usor umeda si se pastreaza de minune, intr-un recipient inchis ermetic, pentru 3-4 zile. Il fac foarte des, atat in varianta de post, cat si de dulce (inlocuim laptele de soia cu lapte de vaca daca vrem un chec de dulce). Pentru micul dejun este excelent acest chec si daca va doriti sa aiba un gust cu adevarat special, folositi ulei de cocos, nu de floarea soarelui. Eu l-am facut si cu ulei de floarea soarelui sau ulei de arahide si este delicios, dar cu ulei de cocos este o nebunie.

Chec de post cu cacao – Ingrediente (forma rotunda cu gaura 24 cm Ø)

320 g faina
350 ml lapte de soia/vaca
50 g cacao
130 ml ulei de cocos/floarea soarelui/arahide
220 g zahar
1 plic praf de copt
1 varf cutit sare
1 lingurita rasa coaja rasa de portocala (optional)


Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii