Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă

ro

07 May, 2017 08:41 3605 Marime text


Desi muncim un pic mai mult decat am munci sa ne deplasam pana la cofetarie, vom avea satisfactia ca folosim doar ingredientele alese de noi si ca servim familia cu un delicios desert preparat de mainile noastre. Astăzi vă prezint savuroasele ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă.

Ingredientele pentru eclerurile cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă

Ingrediente pentru aluatul de choux

  • 65 g faina,
  • 1/2 lingurita de zahar,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 60 g unt taiat bucatele – (82% grăsime, eu folosesc acest unt),
  • 120 ml apa,
  • 2 oua mari usor batute

Ingrediente crema patiserie cu capsuni si frisca

150 ml lapte,
vanilie,
2 galbenusuri,
50 g zahar,
10 g faina,
10 g amidon de porumb (Gustin),
200 ml frisca lichida, (foarte buna aceasta)
150 g capsuni,
2 foi de gelatina.

Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii