Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cheesecake fara coacere cu piersici

ro

18 Aug, 2016 17:52 3050 Marime text


Cheesecake-ul fara coacere, in acest caz cu un mousse delicios de piersici, este unul dintre deserturile mele preferate de vara. De data aceasta l-am montat in pahare, dar daca doriti, puteti folosi o forma detasabila de 18 cm pentru ingredientele din reteta.

Ingrediente (3 pahare mari/ forma detasabila 18 cm ø)

Ingrediente – Baza cheesecake fara coacere
  • 150 g biscuiti cacao/digestive
  • 75 g unt moale
  • 1/2 lingura miere
Ingrediente – Mousse piersici
  • 150 g piersici Sun Food
  • 150 g branza philadelphia/mascarpone la temperatura camerei
  • 60 g zahar
  • 300 ml smantana naturala pentru frisca
  • 6 g gelatina foi
Ingrediente – Gelatina de piersici
  • 300 g piersici Sun Food
  • 75 g zahar
  • 6 g gelatina foi
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii