Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interior Store O intreaga locuinta cu aer „Prestige”! (galerie foto)

ro

30 Apr, 2014 10:01 6511 Marime text
Interior Store lanseaza in exclusivitate in Romania colectia Prestige; o colectie unica, in note de elegant si rafinemant, ce ofera functionalitate si design intregii locuinte. Fiecare piesa a colectiei a fost atent creata pentru a asigura un design unitar si spectaculos intregii locuinte. Pornind din zona de zi a locuintei, colectia Prestige propune compozitii personalizate, cu linii neo-clasice pentru living, asigurand continuitate si in zona de dining si bucatarie. 



Livingurile din colectia Prestige imbina armonios linii minimaliste cu forme rotunjite, propunand o serie larga de piese decorative precum vitrine, sisteme TV pentru perete, comode si piese suspendate pentru depozitare.



Bucatariile Prestige ofera posibilitatea crearii de compozitii personalizate, adaptabile oricarui spatiu interior; pastrand eleganta , rafinamentul si functionalitatea caracteristica colectiei Prestige. Mesele si scaunele Prestige vor completa perfect zona de zi a locuintei.



Zona de noapte asigura continuitatea designului interior al locuintei prin piesele colectiei Prestige destinate acestei zone. Fiecare pat al colectiei propune accente unice, pornind de la detalii moderne si continuand in liniile neo-clasice ale intregii colectii.  Insertiile de cristale Swarovski in capitonarea paturilor definesc perfect stilul colectiei Prestige. Fomele asimetrice, cu linii usor rotunjite ofera si pieselor de dormitor eleganta si rafinamentul specific colectiei.



Continuitatea liniilor , finisajelor si detaliilor se regaseste si in camerele pentru copii. Colectia Prestige propune compozitii elegante si functionale pentru camerele micutelor domnisoare.
Accentele, precum baldachinele, feroneria si insertiile de cristale Swarovski, definesc intreaga colectie.



Colectia Prestige este o colectie complexa ce asigura un design unitar intregii locuinte, oferita in exclusivitate prin Interior Store.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii