Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate înfiinţată în anul 2017 va ridica un bloc de patru etaje în Mamaia Sat

ro

30 Oct, 2017 00:00 5320 Marime text
Societatea Interior Store Development SRL şi Florin Covaci au înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construcţie bloc de locuinţe P+4e cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi branşament utilităţi“, realizat în Năvodari.
 
Terenul se află în intravilanul localităţii Năvodari, trup C, UTR B1, şi este în proprietatea lui Florin Covaci şi Interior Store Development SRL, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare 432/24.03.2017. Este situat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Sat, strada M9, număr cadastral 115719. Suprafaţa totală a terenului este de 1.298 mp, conform măsurătorilor cadastrale. În prezent, terenul este liber de construcţii. Destinaţia terenului este stabilită prin documentaţiile de urbanism aprobate (Certificatul de urbanism nr. 889/31.08.2017, plan de amplasament, plan de încadrare în zonă).
 
Construcţia se va executa cu structură din beton armat; fundaţii, pereţi, stâlpi şi planşee din beton armat. Compartimentările interioare vor fi din ghips carton şi zidărie de BCA. Închiderile exterioare vor fi din tâmplărie de BCA. Tâmplăria se va monta din PVC, cu geam termopan. Învelitoarea va fi tip terasă circulabilă. Scurgerea apelor pluviale se va face prin jgheaburi şi burlane în incinta proprie. Racordul instalaţiilor interioare se solicită prin branşamentul reţelelor localităţii. Construcţia se realizează cu structură din cadre din beton armat C25/30: stâlpi, grinzi, planşee, pereţi şi fundaţii tip radier general din beton armat C25/30. Imobilul are regimul de înălţime P+4 Etaje. Fundaţia va fi de tip radier general din beton armat. Închiderile perimetrale se vor realiza cu BCA sau cărămidă eficientă. Învelitoarea va fi de tip terasă circulabilă. 

Interior Store Development SRL, în datele Registrului Comerţului 

În baza cererii nr. 22829 din data de 16.03.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Interior Store Development SRL. Firma are sediul în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate este „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorul firmei este Adrian-Eduard Muşat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii