Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un om al străzii a moştenit o avere fabuloasă de la fratele său (video)

ro

21 Jun, 2011 03:24 2170 Marime text

un-om-al-strazii-a-mostenit-o-avere.jpgSă ajungi din om al străzii un avut e lucru rar. Să mai fii şi căutat ca să moşteneşti o mulţime bani este, desigur, incredibil. Şi totuşi, un american a devenit peste noapte bogat. Fratele lui a murit şi i-a lăsat averea. Mai greu a fost pentru rude să-l găsească pe vagabondul milionar.

O adevărată vânătoare a fost declanşată pentru a-l găsi pe Max Melitzer. De câţiva ani, de când a pierdut tot ce avea, era un om al străzii. N-a ştiut că fratele lui a murit anul trecut. Avocatul familiei a angajat un detectiv particular ca să-i dea de urmă, pentru a-i oferi moştenirea.

Presa, de asemenea, a început să-l caute. Averea fratelui nu a fost făcută publică, dar avocatul familiei a subliniat că e considerabilă şi că Max Melitzer va intra în rândul bogaţilor.

După luni de căutări, bărbatul a fost găsit de un american, căruia nu i-a fost deloc greu să-l recunoască - îl văzuse la ştiri. Max s-a mutat acum în casa fratelui şi se pregăteşte să apară în public în postura de om avut.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii