Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 10 al celor mai ciudate şi "dezbrăcate" evenimente. Vezi imagini

ro

16 Jun, 2011 01:24 9950 Marime text
top-10-al-celor-mai-ciudate-.jpgAproape orice se poate face dezbrăcat, de la cumpărături, la citit sau chiar jucat rugby. Iată un top 10 al celor mai ciudate evenimente cu oameni mai mult sau mai puţin goi, realizat de www.oddee.com.

1. Cumpărături la mall, în lenjerie intimă: Un mall din Essex, Marea Britanie, a organizat un weekend special de cumpărături. Conducerea a pus la bătaie vouchere cadou în valoare de 145 de dolari, pentru primele 100 de femei care apar în mall doar în lenjerie intimă şi tocuri.


2. Săniuş în pielea goală: 13 bărbaţi şi femei au participat la o competiţie de dat cu sania, purtând doar chiloţi şi căşti pe cap. Evenimentul a atras peste 17.000 de vizitatori.


3. Rugby gol: În Noua Zeelandă se sărbătoreşte Ziua Nudurilor, în cinstea căreia s-a organizat şi un concurs internaţional de rugby cu nuduri. Jucători în pielea goală au umplut tot terenul şi deşi erau lipsiţi de orice pudoare, temperatura scăzută de afară le-a mai "micşorat" stima de sine şi nonconformismul.


4. Cititul gol, la biblioteca de la Oxford: Deşi controversată, tradiţia "Pe jumătate dezbrăcat, pentru o jumătate de oră" a început în 2009, când studenţii de la "Breakfast Club" s-au gândit că ar fi amuzant să se mai "răcorească" câte puţin în biblioteca din campusul de la Oxford şi să mai rupă monotonia, lecturând pe jumătate goi. Practica nu a avut însă viaţă prea lungă, deoarece conducerea bibliotecii a făcut o plângere, argumentând că este inacceptabilă şi distrage atenţia celorlalţi cititori, aşa că obiceiul a fost interzis.


5. Gol pe roller-coaster: În 2010, peste 100 de oameni din Marea Britanie s-au dat pe roller-coaster goi, pentru a intra în Cartea Recordurilor şi a strânge astfel bani pentru un spital local.


6. Lupte în noroi în pielea goală: În Japonia există o tradiţie conform căreia bărbaţi japonezi aproape gio se adună în luna februarie pentru lupte în noroiul rece, pe care îl aruncă unii către alţii, într-un vechi ritual. Noroiul este văzut ca un simbol al norocului, pentru că el asigură o recoltă bogată.


7. Coafură topless: Proprietarul polonez al unui salon de coafură a venit cu o idee inedită de a-şi creşte profitul în afaceri: toate coafezele lui să lucreze topless, iar salonul să fie asemeni unui club pentru bărbaţi. Afacerea a devenit în scurt timp un succes.


8. Nuntă în pielea goală: Un cuplu din Austria şi-au depus jurămintele aproape dezbrăcaţi, într-o ceremonie fără precedent. Mireasa a spus "Da!" purtând doar un voal, iar mirele, o pălărie.


9. Ciclism dezbrăcat: Sute de cicilişti din Philadephia au pedalat prin oraş complet goi, într-o a doua ediţie a evenimentului "Philly Naked Bike Ride", de promovare a ciclismului ca mijloc alternativ şi mai sănătos de transport.


10. Gimnastică dezbrăcat: O sală de sport din Spania se zbate să învingă recesiunea, apelând la cele mai ciudate soluţii. Patronul firmei a început să ofere posibilitatea de a face sport dezbrăcat, pentru a-şi lărgi astfel clientela şi a atrage şi nudiştii.

Sursa: Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii