Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 28 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pisică neagră cu noroc. A moştenit o avere fabuloasă

ro

13 Dec, 2011 01:00 2017 Marime text

bizar.jpgO pisică din Italia a moştenit o avere de 10 milioane de euro, din partea fostei sale stăpâne, văduva unui bogătaş.

Tommaso, un motan în vârstă de patru ani, a fost salvat de la o existenţă mizeră pe străzile din Roma, pe când era pisoi. Acum, este mândrul moştenitor al unei mari sume de bani, plus acţiuni, locuinţe în Roma şi Milano şi teren în regiunea Calabria.

Motanul a fost salvat şi crescut de Maria Assunta, care a fost căsătorită cu un mare bogătaş cu afaceri imobiliare. Femeia a rămas văduvă de tânără, iar cuplul nu avusese copii. La bătrâneţe, femeia a salvat pisica şi s-a ataşat enorm de ea în ultimii patru ani.

Când s-a îmbolnăvit, Maria Assunta a dat indicaţii ca banii să fie donaţi unei asociaţii pentru animale, dar aceasta trebuia să îndeplinească o listă de condiţii. Nicio instituţie nu a bifat toate cerinţele femeii, aşa că aceasta a decis ca banii să fie administraţi de infirmiera sa, o femeie pe nume Stefania.

"Ea se ataşase foarte mult de una dintre infirmiere", a spus avocatul femeii, în ziarul Il Messaaggero, citat de The Telegraph.

Asistenta a fost şocată de această moştenire. "I-am promis că voi avea grijă de pisică atunci când ea nu va mai fi printre noi. Dorea să fie sigură că Tommaso va fi iubit şi îngrijit. Dar nu credeam că are o asemenea avere. Era foarte discretă şi liniştită, iar eu ştiam foarte puţine despre viaţa ei", a spus infirmiera.

Pisica milionară şi noul ei proprietar s-au mutat într-o casă din afara Romei. Clădirea rămâne necunoscută, de teama rău-făcătorilor.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii