Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul Facebook mănâncă doar carnea pe care o omoară el

ro

27 May, 2011 23:43 2337 Marime text

fondatorul-facebook-mananca-doar-carnea-pe-care-o-omoara-el-96740.jpgAtunci când nu este ocupat cu dezvoltarea Facebook, Mark Zuckerberg îşi rezervă timp în fiecare zi pentru ceea ce numeşte "provocări personale". Anul trecut a încercat să înveţe limba chineză, iar acum este determinat să realizeze o conexiune cu ceea ce mănâncă, informează CNN.

"Singura carne pe care o mănânc provine de la animale pe care le-am omorât eu" susţine fondatorul Facebook. Miliardarul susţine că această abordare a dietei îl ajută să mănânce mai sănătos şi învaţă mai multe despre creşterea animalelor şi fermele sustenabile.

Ideea de a mânca doar ce omoară i-a venit lui Zuckerberg în timp ce se afla la masă cu mai mulţi prieteni şi unii dintre aceştia i-au mărturisit că, deşi le place carnea de porc, nu vor să se gândească la faptul că animalul a fost viu la un moment dat. "Asta mi s-a părut iresponsabil" susţine şeful Facebook, spunând că oamenii ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru ceea ce mănâncă, nu să ignore de unde provine carnea.

Mark şi-a anunţat noua orientare gastronomică pe Facebook. Cum altfel? Acolo, el a primit o sumedenie de reacţii la ceea ce face, variind de la curiozitate, surprindere, la dezgust şi dezaprobare. El a postat chiar o fotografie cu un pui şi a descris felurile de mâncare care vor rezulta din acesta.

Primul animal mâncat în acest stil a fost un homar, care a fost fiert de viu, ceea ce a avut un impact emoţional puternic asupra lui Zuckerberg. Totul s-a schimbat, însă, în momentul în care a luat prima înghiţitură. Următorul a fost un pui. Ce va urma rămâne de văzut, dar fondatorul Facebook le-a mărturisit oamenilor că este interesat să meargă la vânătoare.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii