Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum sfidează moartea tinerii ruşi şi de ce o fac?

ro

24 Jun, 2011 00:00 1556 Marime text

rusia_tineri_69882100.jpgPe 11 februarie 2010, mai mulţi tineri urcaţi pe un acoperiş îngheţat, au aruncat în gol, legată de o elastic, o prietenă. Fata s-a prăbuşit în gol ţipând şi, din fericire, după ce s-a balansat în aer, a căzut pe zăpadă. Totul în timp ce prietenii ei râdeau şi o filmau, desigur, ca să posteze pe Youtube.

Conştienţi de viitorul sumbru pe care îl au, tinerii ruşi trăiesc în prezent, încearcă să se îmbogăţească repede şi oricum şi oferă, din când în când, o doză de adrenalină care poate fi mortală, scrie Slate.fr.

Tinerii şi adolescenţii ruşi sfidează moartea foarte des, gesturi care şochează publicul şi îi face pe sociologi să se întrebe de ce nu ţin la viaţa lor. Fie că se aşează pe calea ferată şi lasă trenurile să treacă peste ei, fie că se aruncă de pe clădiri cu instalaţii de bungee-jumping improvizate sau urcă în locuri nepermise, la înălţimi ameţitoare, ceea ce pare distracţie este, de fapt, disperare şi deznădejde.

Pe 11 februarie 2010, mai mulţi tineri urcaţi pe un acoperiş îngheţat, au aruncat în gol, legată de o elastic, o prietenă. Fata s-a prăbuşit în gol ţipând şi, din fericire, după ce s-a balansat în aer, a căzut pe zăpadă. Totul în timp ce prietenii ei râdeau şi o filmau, desigur, ca să posteze pe Youtube.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii