Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul care a ŞOCAT lumea medicală. A rămas gravidă după ce i-a făcut sex oral iubitului

ro

14 Dec, 2011 01:00 3300 Marime text

bizar.jpgUn caz real, care s-a petrecut în urmă cu 23 de ani încă mai este studiat de facultăţile de medicină din SUA. În 1988, în Lesotho, Africa o tânără a mers la medic prezentând toate simptomele unei sarcini, însă medicii au fost stupefiaţi atunci când au aflat că tânăra nu avea vagin.

"Când am inspectat părţile intime ale fetei am realizat că tânăra nu are vagin, ci numai o umflătură în piele. Acest defect este din naştere şi se numeşte sindromul Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser", au declarat medicii pentru Jurnalul de Obstretică şi Ginecologie din Marea Britanie.

"Ne-am mai confruntat cu astfel de cazuri, însă am fost şocaţi atunci când ne-am dat seama că tânăra este însărcinată. Nici ei nu îi venea să creadă", au continuat medicii.

Când au verificat registrele spitalului, personalul medical a realizat că tânăra fusese spitalizată în urmă cu 278 de zile , după ce fusese rănită în stomac cu un cuţit. După mai multe investigaţii medicii au ajuns la concluzia că "Înainte să fie înjughiată în abdomen, i-a făcut sex oral noului ei iubit, dar a fost surprinsă de fostul prieten, care a rănit-o cu arma".

Medicii i-au făcut mai multe spălături stomacale, după care i-au cusut rana. Explicaţia sarcinii ar veni din faptul că în urma spălăturilor stomacale, spermatozoizii au ajuns la organele reproductive prin tractul gastrointestinal, scrie ABC News.

Sursa: Antena 3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii