Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Atmosfera astrală APRILIE 2019 - Descurcăm ce am încurcat

ro

04 Apr, 2019 21:43 1567 Marime text
Fundalul astral al lunii Aprilie este constituit din energii deja cunoscute, astfel că la nivel de evenimente vom recunoaște subiectele cu care avem de-a face de câteva luni încoace. Din perspectiva personală vom continua în notele obișnuite. Însă, din perspectiva socială se vor repune în discuție aspecte legate de reformularea unor sisteme socio-profesionale și a unor sisteme de credințe.

Se deosebesc șapte evenimente astrale care ne vor marca existența în diverse moduri, evenimente legate de momentele de Lună nouă, Lună plină, schimbarea semnului zodiacal de către Soare, Mercur și Venus, intrarea în mișcare aparentă retrogradă a planetelor Jupiter și Pluto.

Elementul Foc este foarte accentuat de către planete prin poziționarea lor în Semnele Berbec și Săgetător. Apoi Elementul Pământ se va remarca prin prezența planetelor în Semnele Taur și Capricorn. Apa și Aerul sunt prezente în proporții variabile, activate fiind Semnul Peștilor și Semnul Racului și toate Semnele de Aer.

Pe 5 Aprilie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Berbecului. Se va remarca în mod special zona socio-profesională, respectiv relațiile la nivel înalt între șefi și autorități. Este începutul unei etape sociale care se va epuiza undeva pe parcursul Toamnei 2019. Însă, în umbră există aspecte dificil de sesizat sau de crezut, astfel că nu este ceea ce pare.

De aceea este bine să ne cultivăm obiectivitatea, calmul, răbdarea și, în funcție de situație, să verificăm orice informație de care avem nevoie. Fiind vorba despre un aspect astral foarte important în Semnul Berbecului, se declanșează etape care ne pot ajuta să ne schimbăm planurile de viață, impulsionați de o forță neobișnuită, dar benefică.

Pe 10 ale lunii, Jupiter, aflat în Semnul Săgetătorului, va intra în mișcare aparentă retrogradă, repunând în discuție aspecte financiare ce privesc, fie relațiile financiare individuale cu străinătatea, fie relațiile financiare interstatale. Tot ce ține de bani, bunuri obținute prin intermediul străinătății,  se va reconfigura, atât la nivel faptic, cât și la nivel de sistem de valori morale, spirituale, emoționale. Se recomandă prudență, deoarece răsturnările de situație din câmpul muncii și al finanțelor vor fi de proporții. Ceea ce se considera stabilit, înțeles, agreat de toată lumea, se va redefini din temelii, iar unele relații personale sau profesionale care implică persoane sau acorduri străine se vor dizolva definitiv.

Însă cel mai important aspect al retrogradării planetei Jupiter în Săgetător va fi reformularea filozofiilor de viață, a sistemelor de valori și de credințe. Astfel, ce sau în ce credem acum, felul în care ne desfășurăm viața cotidiană, felul în care ne raportăm la ceilalți și la evenimentele din preajma noastră va fi supus unui lung șir de schimbări spectaculoase.

Planeta Mercur traversează Semnul Peștilor până pe 17 Aprilie. Ne amintim că pe parcursul lunii Martie Mercur s-a aflat în mișcare aparentă retrogardă, perioadă în care ne-a încurcat mult mințile, limbile și faptele.

Articolul integral pe astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii