Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie s-a razbunat pe Pandele

ro

08 Feb, 2010 20:52 1622 Marime text
vanghelie_08_02.jpgFlorentin Pandele, edilul care a facut comuna Voluntari oras, si-a incasat pedeapsa de la Marian Vanghelie, seful PSD Ilfov. Pandele a fost suspendat luni din partid pentru un an de zile de catre Biroul Permanent al pesedistilor din Ilfov. "Nu stiu ce hotarare au luat, dar este pripita si gresita", a reactionat edilul sectorului de sub nameti. Conflictul dintre cei doi dateaza de cand Vanghelie a preluat conducerea PSD Ilfov dupa debarcarea lui Gabriel Oprea, care este in prezent ministrul Apararii, sustinut de PDL.

O vedeta care nu exista

Marian Vanghelie a pretins ca abia dupa Congresul PSD din 20 februarie trebuia luata o decizie in privinta lui Pandele. Ca si cum nu ar avut nici o implicare in suspendarea primarului din Voluntari, seful PSD Ilfov a punctat: "Pandele trebuia lasat sa se termine Congresul, dupa aceea sa se intample ceea ce doream eu sa se intample cu el. N-avea rost sa cream o vedeta din Pandele, o vedeta care nu exista". Motivatia organizatiei Ilfov pentru pedepsirea lui Pandele, prezentata intr-un comunicat de presa, a constat in: mentinerea unei atmosfere tensionate in sanul organizatiei; promovarea unei politici duplicitare pentru a destabiliza organizatia; faptul ca nu a fost niciodata solidar cu partidul si ca a parasit functia de coordonator al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana.

Scandalul de la Consiliu

La Consiliul National de joi, atmosfera s-a tensionat dupa de primarul din Voluntari i-a promis primarului sectorului 5: "Daca Marian Vanghelie candideaza la un WC public, acolo candidez. Pandele merge dupa Vanghelie". Enervat la culme, Vanghelie a replicat: "In momentul in care m-am dus în organizatia Ilfov, erau geci cu Elena Udrea. Am avut probleme cu o serie de colegi acolo care erau cu Elena Udrea si Gabriel Oprea". "De ce a fost suparat domnu' Pandele ? Puteti crede ca Pandele cand a candidat, contracandidatul lui de la PDL era soferul lui? A luat vreo 90 %. Am tacut pentru ca nu cred ca aceste lucruri sunt esentiale. Colegii de la Ilfov va pot spune mai multe. Restul sunt discutii", a mai punctat Marean.

Ghiuleaua PSD

Floretin Pandele a declarat pentru un post de televiziune ca masura luata impotriva sa a vizat un singur lucru: sa nu vina la Congres ca sa nu candideze. El si-a luat angajamentul ca va dezvalui tot ce se va intampla la Congres. "Se doreste inlaturarea mea de la organizatia Ilfov. Marian Vanghelie a pus stapanire pe organizatia de la Giurgiu, pe organizatia de la Ilfov. Se doreste ca Marian Vanghelie sa aiba la Congres peste 200 de delegati. Acesta este un joc pe care il face Marian Vanghelie si se foloseste de el foarte bine Mircea Geoana. Eu daca as fi la Congres as sustine pe oricine va fi impotriva lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie". "Cu primarul Marian Vanghelie, nu am nimic. In schimb, Marian Vanghelie lider al celei mai mari organizatii din Romania, Marian Vanghelie lider al organizatiei Giurgiu, lider al organizatiei Ilfov... Nu se poate, este strigator la cer (...) Marian Vanghelie nu are carte, cata vacanta am eu. Este o ghiulea pentru PSD", a continuat Pandele.

Sursa: ziuaveche.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii