Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Voluntarii din linia I. Cum se desfășoară o zi într-un centru de vaccinare anti COVID-19

ro

14 Apr, 2021 12:44 2483 Marime text
  • Andreea Bugescu este studentă în anul VI, la Facultatea de Medicină din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța
  • Odată cu debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Andreea a ales să se implice în lupta de prevenire a infecției cu virusul SARS-COV2, în centrul de vaccinare deschis în cadrul Spitalului Militar din Constanța
  • Joi, 15 aprilie de la ora 14.00 aflăm la ZIUA LIVE de la  Andreea Bugescu, cum se derulează o zi într-un centru de vaccinare și ce se întâmplă pas cu pas în cadrul procesului de vaccinare

Andreea Bugescu este studentă în anul VI, la Facultatea de Medicină din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.
Încă de la apariția primelor cazuri de COVID-19 în spitalele din România, a căutat să se implice, voluntar, pentru a se alătura personalului medical în lupta împotriva pandemiei provocată de virusul SARS-COV2.
Şi-a început activitatea anul trecut, când a fost repartizată la Spitalul Militar Modular de Intervenție şi Tratament (SMMIT) Constanța.
Odată cu debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Andreea a ales să se implice în lupta de prevenire a infecției cu virusul SARS-COV2, în centrul de vaccinare deschis în cadrul Spitalului Militar Constanța.
Andreea este cea care, mereu cu zâmbetul pe buze, verifică programările, asigură primul triaj, discută cu cei programați referitor la procedura de vaccinare și îi îndrumă către cabinetele de vaccinare.
Joi, 15 aprilie de la ora 14.00 aflăm la ZIUA LIVE de la  Andreea Bugescu, cum se derulează o zi într-un centru de vaccinare și ce se întâmplă pas cu pas în cadrul procesului de vaccinare.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii