Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Europei, marcată de elevii Liceului Teoretic Decebal din Constanța. Ce activități au realizat cu această ocazie (galerie foto)

ro

09 May, 2019 16:21 1487 Marime text
Cu prilejul sărbătorii care marchează Ziua Europei - 9 mai, la Liceul Teoretic ”Decebal” s-au realizat o serie de activități prin care elevii sa înțeleagă ce înseamnă pentru ei UE, ce oportunități noi le oferă această apartenență, ce valori și capacități sunt necesare viețuirii într-o societate democratică de acest tip.

Potrivit reprezentanților Liceuilui ”Decebal” Constanța, în cadrul programului Back to School (inițiativa a Comisiei Europene) în perioada de 6-10 mai 2019 în beneficiul elevilor și al cadrelor didactice din liceu s-au desfășurat mai multe activități:în prima parte prezentarea a fost realizată și susținută de funcționarul Uniunii delegat, Dumitrescu Eliza; în a doua parte a activității a avut loc o dezbatere pe tematica prezentată, oportunitățile de studiu, de muncă și de trai în străinătate, utilizarea limbilor străine pe teritoriul Uniunii Europene, oportunități de voluntariat.

Prin efortul și entuziasmul cadrelor didactice, al elevilor din liceu s-a organizat un stand reprezentativ pentru Luxemburg. Elevii au încearcat să evidențieze valorile naționale, caracteristicile statului prezentat, prin expunerea de fotografii, decorațiuni etc. 

Cu această ocazie, elevii clasei a VI-aB au realizat un panou cu ”cărțile de vizită” ale statelor membre UE. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii