Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de vedete au cântat, noaptea trecută, fiecare de ACASĂ Împreună suntem puternici

ro

19 Apr, 2020 17:57 2518 Marime text
Aflaţi în izolare la domiciliu, milioane de spectatori din întreaga lume au asistat aseară la un concert online fără precedent, care a reunit zeci de celebrităţi în beneficiul celor aflaţi în prima linie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, informează AFP, preluat de AGEPRES.
Iniţiat de Lady Gaga, concertul "One World: Together At Home" s-a dorit un act de sprijin pentru personalul medical şi ONG-urile implicate în lupta împotriva COVID-19.

Efenimentul desfăşurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost ocazia perfectă de a descoperi numeroase vedete cântând din intimitatea propriilor cămine, aşa cum au făcut-o deja un număr mare de muzicieni care au început să ofere fanilor concerte private pe reţelele de socializare, din bucătăria sau de pe terasa casei lor.

La concert au participat numeroase celebrităţi, printre care Taylor Swift, Annie Lennox, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Rolling Stones, Elton John, Billie Eilish, Celine Dion, Maluma sau Usher, iar gazde au fost Stephen Colbert, Jimmy Kimmel şi Jimmy Fallon
În timp ce cei patru membri ai The Rolling Stones au interpretat, fiecare din sufrageria sa, hitul "You can't always get what you want", Taylor Swift a optat pentru o interpretare sobră, la pian, a melodiei sale "Soon you'll get better".
"Sunteţi eroi ... Vom fi veşnic recunoscători pentru sacrificiile pe care le-aţi făcut pentru a păstra sănătatea comunităţii", a declarat actriţa Sarah Jessica Parker, eroina serialului "Sex and the city", într-una dintre multiplele intervenţii făcute de vedete, de la domiciliu, în timpul acestui eveniment.

Iniţiativa a strâns circa 35 de milioane de dolari (peste 32 de milioane de euro) în beneficiul organizaţiilor implicate în gestionarea actualei crize sanitare.
 
Sursa foto: Facebook/Lady Gaga

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii