Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:56 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de pachete de ţigări şi peste o sută de perechi de încălţăminte, confiscate de poliţişti

ro

23 Jul, 2014 15:57 1007 Marime text
Zeci de pachete de ţigări şi peste 100 perechi de încălţăminte au fost confiscate astăzi de către poliţişti.
   
Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au organizat astăzi în intervalul orar 11.00-12.30 o acţiune, în zona Piaţa Griviţei, la care au participat şi poliţişti din cadrul celorlalte Secţii, ai Biroului de Poliţie Rutieră şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.

În cadrul acţiunii au fost controlate 15 autovehicule şi legitimate 49 de persoane, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.240 lei.

Totodată au fost confiscate 57 pachete de ţigări, în valoare de 570 lei şi 138 perechi încălţăminte în valoare de 1.200 lei.

Printre cei intraţi în vizorul oamenilor legii se află şi I.D., în vârstă de 15 ani, căutat pentru finalizarea cercetărilor într-un dosar penal privind furt din auto.

De asemenea, a fost depistat şi H.M., în vârstă de 20 ani, din Constanţa, care era căutat, fiind bănuit de comiterea unui furt comis la 10 iunie, dintr-o societate comercială situată în municipiul Constanţa, pe strada I. Gh. Duca, de unde a sustras două telefoane mobile.
De la acesta a fost recuperat şi predat părţii vătămate unul din cele două telefoane reclamate ca fiind sustrase.

A fost depistată şi H.N., de 65 ani, din Constanţa, care comercializa articole de încălţăminte de damă şi bărbăteşti fără a poseda autorizaţie legală, marfa fiind expusă pe trotuarul pietonal din Piaţa Griviţei.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu 500 lei şi s-a dispus măsura confiscării unui număr de 138 perechi încălţăminte.

A fost identificat şi S.B, de 32 ani, din Constanţa, care comercializa produse din tutun, având asupra sa 57 pachete ţigări de diferite mărci, netimbrate, care a fost sancţionat contravenţional, cu 500 lei, cantitatea de ţigări fiind confiscată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii