Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de călători evacuaţi dintr-un tren Regio care a luat foc

ro

11 Jun, 2015 11:04 2166 Marime text
 
Circa 80 de călători au fost evacuați, în această dimineață, dintr-un tren Regio, care circula pe ruta București Obor - Fetești, după ce, în dreptul localității Bogdana, din județul Călărași, a izbucnit un incendiu la al doilea vagon al garniturii. CFR Călători precizează, într-un comunicat de presă că incendiul s-a produs la al doilea vagon al trenului Regio 8011 București Obor - Fetești, care are în compunere cinci vagoane, între stațiile Dor Mărunt și Dragoș Vodă (secția Lehliu – Ciulnița).
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, Ovidiu Tătăranu, a confirmat că pompierii de la Secția Dragalina au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit într-un vagon al unui tren, în zona localității Bogdana, comuna Dragalina.
La locul incendiului au fost trimise două autospeciale cu apă șí spumă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar vagonul care a fost afectat de incendiu a fost decuplat de la garnitura de tren.
O comise de cercetare va face demersurile necesare pentru elucidarea circumstanţelor în care s-a produs incidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii