Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:05 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi aplicate într-o singură zi de polițiștii locali din Constanța. Ce nereguli au fost sesizate (galerie foto)

ro

12 Oct, 2018 10:51 737 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța la nivelul instituției au fost înregistrate ieri 246 sancțiuni contravenționale în valoare totală 49.250 lei.

În cadrul unei acțiuni tematice derulate în cursul zilei de 11.10.2018, în intervalul orar 14.00-22.00 s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-14 polițiști locali au monitorizat intens pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4 următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanța: Str.Medeea, Aleea Albatros, Aleea Egretei, Str.Industrială, Bdul Aurel Vlaicu, Str.Celulozei, Str.Petru Poni, Str.Petru Poni, Str.Spiru Haret, Str.Cumpenei, Str.Cercetaș Al.Buzatu, Str.Pelicanului, Bdul I.C Brătianu, Str.Plugușorului, Str.Mureșului, Str.Sassu Gheorghe, Str.Plantelor, Str.Sirenei, Str.Someș, Str.Crișului, Str.Abrud, Str.Retezat, Alea Tismanei, Str.Dumitru Sava, Str.Biruinței, Str.Bravilor, Str.Industriei Mici, Șos.Mangaliei, Str.Dezrobirii, Str.Ioan Roată, Str.Poporului, Str.Munții Tatra, Str.Moților,Str.Bradului, Str.Bucegi, Str.Palas, Str.I.L Caragiale, Str.Soveja;
- s-au aplicat  32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.630 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice;
- au fost verificate 20 de autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor;
-au fost întocmite 5 note de constatare;

”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Politia Locala Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Georgeta 12 Oct, 2018 13:08 Incercati va rugam domnilor politisti sa faceti un control inopinat si pe strazile Banu Mihalcea,intre str.Chiliei si Maramures pentru ca de cativa ani au inceput sa se transforme cateva imobile din intersecția cu strada Chiliei acestea adapostind in acest moment un numar extrem de mare de persoane necunoscute cu foarte multi copii care tulbura linistea pe strazi pana in jurul orei 24,00. In timpul verii nu putem sa deschidem geamurile la case din cauza tipetelor ,urletelor ,cuvintelor triviale ,bufniturilor in masinile noastre parcate in fata curtilor din cauza acestora! Nu te poti intelege cu ei pentru ca stiu ca sunt protejati! Probabil fac parte din grupurile de opulatie cu accept de mutare cate 20-30 intr-o locuinta de 2-3 camere! Problema este ca sunt alungati de cei din familiile cu care locuiesc cat mai departe de ei pentru ca acestia sa doarma,insa se aciuiaza cate 10-15 in fata curtilor noastre chipurile sa se joace! La ora 12 noaptea?