Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța într-o singură zi. Ce nereguli au sancționat agenții (galerie foto)

ro

12 Feb, 2019 10:12 1007 Marime text
În data de 11.02.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 211 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.558 lei.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța au fost constatate:
  • 24 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale;
  • 25 de abateri pentru tulburarea  ordinii și liniștii publice în zone de interses public și în cartierele de blocuri sau case;
  • 84 încălcări ale legislației rutiere,
  • 17 sancțiuni privind nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români,
  • 50 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 4 sancțiuni pentru neîndeplinirea obligațiilor legale privind deținerea unui animal de companie dintr-o rasă periculoasă sau agresivă, etc.

De asemenea, polițiștii locali au depistat în zona Abator din municipiul Constanța, o persoană, în vârstă de 65 de ani, care deținea în vederea vânzării 50 de pachete de țigări netimbrate, sigilate, susceptibile a fi produse de contrabandă.

Au fost întocmite actele de constatare vizând săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006.

Bunurile împreună cu persoana vor fi predate organelor de poliție judiciară în vederea continuării cercetării.

”Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!” - au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii