Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:10 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme rea la Constanţa RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

07 Oct, 2016 19:57 1919 Marime text
În urma atenționărilor meteorologice de precipitații abundente și intensificări ale vântului, ce pot depăși 55 - 60 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă începând de astăzi şi până mâine, la ora 16:00. 

Pentru intervenția rapidă, s-au constituit echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă si vor monitoriza zonele de risc din judeţele Constanţa, Călăraşi şi Ialomiţa.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei“, spun reprezentanţii SC RAJA SA într-un comunicat.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, pot sesiza toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează: pentru județul Constanța la numărul de telefon: 0241.66.44.44; pentru județele Ialomița și Călărași la telefon 0243.36.17.70.
 
Citeşte şi...

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii