Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme frumoasa si senina mai in toata tara.

ro

26 Sep, 2009 12:34 1055 Marime text

Vreme frumoasa si senina mai in toata tara. Sunt posibile ploi scurte, neînsemnate în partea de sud-vest a ţării. Vântul va fi moderat în nicio regiune, iar valorile la amiază se aşteaptă să se încadreze între 19 grade şi 27 de grade.

Dacă astăzi aerul rece este încă de interes pentru teritoriul nostru, de mâine, regiunile intracarpatice vor simţi influenţa unui nou transport de aer mai cald si temperaturile vor ajunge chiar la 29 de grade.

Foarte rapid însă, sensul de circulaţie al aerului se schimbă şi vom avea din nou parte de un aer polar dinspre Europa central-nordică. Aşa că la mijlocul săptămânii viitoare toamna îşi va face din nou simţită prezenţa, făcându-ne să regretăm cele câteva zile în care vara părea că nu va ceda prea curând.

Ziua de luni aduce un grad, maximum două la temperaturile de la amiază faţă de duminică. Cerul abia dacă va numără o mână de nori, iar vântul nu va trece de moderat. Pentru că maximele urcă uşor, vor depăşi norma termică pentru un sfârşit de septembrie. Vom avea, aşadar, parte de 21 de grade în sudul litoralului până spre 29 în Câmpia de Vest.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii