Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vom avea „Ziua Constanţei“! O asociaţie din municipiu se va ocupa de organizare. Nimeni nu a fost interesat de „Ziua Copilului“

ro

04 Apr, 2016 12:33 2475 Marime text
 
Primăria Constanţa a anunţat că Ziua Constanţei este (aproape) o certitudine. „În urma desfăşurării procedurii de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile în vederea organizării şi derulării proiectului nonprofit de interes general «Ziua Constanţei 2016» a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Asociaţiei Culturale Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului“, se arată într-un anunţ al Primăriei Constanţa. Însă licitaţia nu s-a încheiat definitiv, încă se mai pot primi contestaţii până pe 7 aprilie.
La procedura de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile în vederea organizării şi derulării proiectului nonprofit de interes general „Ziua Copilului 2016“ nu s-a înscris nici un ofertant, prin urmare procedura a fost anulată. „Am făcut o propunere ca licitaţia să nu fie reluată“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa Liviu Pătraşcu, directorul Direcţiei de rElaţii Internaţionale şi organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa.
Pe larg despre aceste subiecte veţi putea citi în edişia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa!

Citeşte şi: 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii