Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vocea României” Concurenţi rămaşi, concurenţi eliminaţi

ro

08 Dec, 2013 04:34 3645 Marime text
Antrenorii de la "Vocea României" au avut o misiune grea în a doua gală a show live al sezonului: să decidă vocile pe care vor miza pentru marele premiu.
Salvat de public din echipa lui Horia Brenciu a fost Mihai Chiţu, iar vedeta a ales să meargă mai departe cu Georgia Dascălu, în detrimentul lui Florin "Du Hast" Ilinca şi al "românului" Arpi Torok.
Lori a mizat pe Muneer. Kinga Farkas şi Andrei Chermeleu au fost eliminaţi, în timp ce Marius Marin, supranumit "Gerard Butler", a fost preferatul publicului.
Smiley a avut şi el misiune dificilă, dar publicul i-a mai uşurat puţin sarcina optând pentru Adrian Nour. Nicoleta Ticala şi George Secioreanu au părăsit concursul, în timp ce Stella Anita se va bate pentru titlul de "Vocea României".
"Mister Hit" i-a pregătit intens ca să apară în faţa întregii ţări pe Angelo Simonică, Felix Burduşa, Elena Salaru şi Sânziana Nicolae. Alegerile lui Marius Moga au fost Sânziana Nicolae şi Felix Burduşa.
De asemenea, Claudia Iuga şi Iolanda Moldoveanu din echipa Smiley, Denisa Mosincat şi Ana-Maria Mirică din echipa "brenciană", Alina Dorobanţu si Florin Mândru, "îngeraşii" Loredanei, Andi Grasu şi Jovana Milovanovic, elevii "Micului Mozart" sunt talentaţii care au în continuare şansa să îşi îndeplinească visul prin muzică la Vocea României.

sursa: libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii