Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Stancu şi Ion Enache, cercetatţi în lipsă Incredibil. Au dispărut cu peste 700 de tone de ţevi!

ro

03 Oct, 2014 13:38 1872 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus, miercuri, sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, în lipsă, faţă de inculpaţii Viorel Cosmin Stancu şi Ion Enache, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
 
Biroul de presă al Parchetului anunţă că, din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpaţilor s-au reţinut următoarele:
 
La data de 22 august 2014 cei doi  inculpaţi au indus în eroare partea vătămată  SC Aries Logistics SRL prin  prezentarea ca adevărată  a unei  situaţii mincinoase, respectiv  că  marfa reprezentată de 755,532 tone ţevi va fi  transportată  din dana 44 a Portului Constanţa, operată de SC Umex SA, în  localitatea Giurgiu  la depozitul societăţii SALZGITTER MANNNESMANN DISTRIBUTION SRL,  proprietara mărfii,  fără  ca aceasta, după încărcarea ei în ansamblurile auto conduse  de către inculpaţi,  să  ajungă la destinaţie. Prejudiciul  cauzat persoanei  vătămate se  ridică  la cuantumul  de 229.191, 34 lei.
 
Inculpaţii s-au sustras de la urmărirea penală, astfel că,  momentan, aceştia sunt cercetaţi  în lipsă, mai spune sursa citată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii