Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:07 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Dacă opoziţia nu vrea dialog pe Codul Fiscal şi Masterplan, atunci le adoptăm, nu o să stăm!

ro

21 Jan, 2015 13:27 717 Marime text
Guvernul va încerca să discute cu opoziţia despre noul Cod Fiscal şi Masterplanul de transport, dar numai dacă liderii opoziţie doresc acest dialog, în sens contrar documentele urmând să fie adoptate de Executiv fără o astfel de discuţie, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, informează Mediafax.

„Îl trimitem în Parlament, încercăm să avem dialog, dacă vor cei din opoziţie să avem dialog. Dacă nu vor să avem dialog, îl adoptăm şi facem lucrurile cum trebuie. Ministrul Rus, vă rog să mergeţi în Parlament, cine vrea să discute despre Masterplan, discută. Eu cred că am făcut bine cu apelul la dialog, dar acum nu o să stăm, dacă nu vor să dialogăm", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern, în prezenţa presei.

Luni, Ponta a transmis co-preşedinţilor PNL o invitaţie la dialog în vederea stabilirii poziţiilor politice referitoare la revizuirea Constituţiei, modificarea legislaţiei electorale, Masterplanul pe Transport şi priorităţile din infrastructură, legislaţia privind securitatea naţională, riscurile generate pentru populaţie de eventuale crize pe piaţa financiară internaţională şi posibilităţile de intervenţie în legislaţia financiar-bancară. Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat însă că premierul Victor Ponta, prin solicitarea adresată Opoziţiei de a discuta pe cinci teme de interes, a „greşit adresantul", ea susţinând că prim-ministrul îşi arogă prerogative care nu-i aparţin, dar şi că este „surd" când este vorba de aplicarea legii, relatează Mediafax.


Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul?

Comentarii