Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Economiei, Sorin Vasilescu „Nu este suficient să folosim Portul Constanța doar pentru a aduce containere” (galerie foto)

ro

30 Sep, 2016 10:07 2951 Marime text
Pavilionul Expozițional Constanța găzduiește, azi, evenimentul „Invest in Romania”, dedicat atragerii de investiții și promovării exporturilor.

„Profitați de creșterea economică a României, de imaginea României, de poziția geografică a României, pentru a vă crește afacerea. Constanța e un loc unde se pot întâmpla miracole economice în viitorul apropiat", a declarat viceprim-ministrul Ministerului Economiei, Costin Borc.

UPDATE 2, ora 10.39
 
„Suntem conştienţi că avem multe deficienţe în judeţ. În același timp, suntem un judeţ care are multe de oferit. Cred în existenţa unui parc industrial la Constanța, pe care acum nu-l avem”, a spus preşedintele CJC, Horia Țuţuianu.
 
„Cred că autorităţile locale şi mediul de afaceri trebuie să se aşeze la aceeaşi masă şi să comunice, afirmă primarul Decebal Făgădău. El mai adaugă că „ne-am propus la Constanţa să reînfiinţăm Consiliul Economic Consultativ”.

UPDATE 1, ora 10.31

Sorin Vasilescu, de la Ministerul Economiei spune că „nu este suficient să folosim Portul Constanța doar pentru a aduce containere. Important este să-l legăm de restul țării. Ceea ce se va și întâmpla. Calea ferată va fi modernizată și se va putea circula cu 160 km pe oră. Acest lucru va permite atragea de investiții. 



Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii