Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Roxanei Nartea, membru supleant în CA-ul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord! (DOCUMENTE)

ro

03 Feb, 2024 16:39 751 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi de interese ale Roxanei Nartea, membru în Consiliul de Administrație – membru supleant la Spital Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord, județul Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi de interese ale Roxanei Nartea, membru în Consiliul de Administrație – membru supleant la Spital Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord, județul Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 18 mai 2023, Roxana Nartea deține, împreună cu soțul său, două apartamente în București: primul (dobândit în anul 2010) are o suprafață de 50.80 mp, iar al doilea ((dobândit în 2017) este în suprafață de 79.66 mp.
 
Tot potrivit declarației de avere, familia Nartea deține un auto marca Skoda, model Karoq, fabricat în 2023, bun dobândit prin contract de vânzare cumpărare, iar în mai 2023 a vândut un auto către „Zotel Oprea“, pentru 25.000 de lei.
 
Roxana Nartea, membru în Consiliul de Administrație - membru supleant la Spital Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord, județul Constanța, a mai declarat că familia sa deține active financiare în sumă totată de aproape 70.000 de lei.
 
În privința veniturilor, Roxana Nartea a declarat că a primit 53.695 de lei de la Universitatea de Medicină și Farmacie - Carol Davila, București, 98.712 de lei de la Institutul Național de Recuperare, Medicina Fizică și Balneoclimatologie, București, 8.851 de lei de la Ortokinetic, București, dar și 3.120 de lei ca persoană fizică independentă.
 
Asta în timp ce soțul său a încasat 261.011 de lei IMSAT SA, București
 
În declarația de interese completată la data de 21 mai 2023, Roxana Nartea a precizat că este membru membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord – Constanța, dar și membru în Colegiul Medicilor București.
 
Despre IMSAT
 
„Recunoscut ca expert în sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructura Clădirilor sau a Transporturilor, IMSAT  proiectează, dezvoltă și integrează soluții multitehnice pentru cele mai complexe aplicații.
 
Identificarea nevoilor, oferirea celor mai bune soluții tehnice și îndeplinirea, de fiecare dată, a indicatorilor de performanță solicitați, în condiții de maximă securitate în execuția proiectelor în site, stau la baza încrederii pe care clienții ne-o acordă de aproape 60 de ani. Experiența dovedită prin proiectele implementate cu succes pe plan național și internațional, abordarea de tip „soluții la cheie” și expertiză echipei ne permit să fim alături de clienții noștri în toate etapele, de la proiectare la management de proiect, fabricație, montaj, punere în funcțiune și mentenanță. Spectrul de competente IMSAT  acoperă inginerie și montaj pentru instalații electrice și mecanice, procese industriale, sisteme de climatizare și de securitate. În sfera tehnologiilor Industriei 4.0, competentele noastre sunt prezente în automatizări, sisteme și soluții robotice, servicii de mentenanță preventivă și predictivă“.
 
Despre Imsat SA
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 2 februarie 2024, SC Imsat SA a fost fondată în 1991, se ocupă de lucrări de instalații electrice și este controlată de SNEF Central Eastern Europe SA, cu 99,4636%, din București, restul capitalului social fiind deținut de acționari persoane juridice și persoane fizice.
 
Ca administratori apar Borc Costin-Grigore, Ionescu Camelia-Ligia și Jouven Olivier Vincent.
 
SNEF Central Eastern Europe SA apare în Comoserv SRL, în Ekium Central Eastern Europe SRL, în NET Brinel SA și în Mach Foreign Trade Distribution SRL.
 
Jouven Olivier Vincent apare în Alpis Product SRL dar și în SNEF Central Eastern Europe SA, iar în trecut a figurat în NET Brinel Software SRL (radiată).
 
Ionescu Camelia-Ligia apare în Imsat-Cuadripol SA, dar și ca reprezentant asociat persoană juridică în IMSAT-Alba SA. În trecut a figurat în Parabolic COM SRL și în Imsat Dacia SA, radiate.
 
Borc Costin-Grigore apare în Framefabrik SRL, Alpis Product SRL, Comoserv SRL, SNEF Central Eastern Europe SA, Ekium Central Eastern Europe SRL, NET Brinel SA și în Mach Foreign Trade Distribution SRL.
 
Pentru anul 2022, cu aproape 800 de angajați, SC Imsat SA a declarat o cifră de afaceri netă de 383.346.725 de lei și un profit net de 21.234.263 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Declarație de avere Constanța
Averea și interesele Elenei Sima, membru în CA al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii