Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:23 09 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vicepreședintele PNL, deputatul Victor Paul Dobre, la Constanța. Susține o conferință de presă

ro

14 Feb, 2018 09:44 1137 Marime text
Vicepreședintele Partidului Național Liberal, deputatul Victor Paul Dobre, împreună cu președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și liderul consilierilor județeni liberali, Marian Iordache susțin astăzi de la ora 09.30, o conferință de presă la sediul Filialei PNL Constanța. 

UPDATE. ora 10.00

La rândul său, Bogdan Huțucă, a subliniat că reforma administrației publice locale ar genera mai multe resurse, prin reducerea costurilor, și va asigura un aparat mult mai eficient.
 
Marian Iordache, liderul consilierilor județeni ai PNL, spune că bugetul din acest an al CJC este mai sărac.
 

”Dorim ca, prin  proiectele pe care le promovăm la CJC, nicio școală din județ să nu mai aibă toaleta în curte. Am depus 11 proiecte, dar niciunul nu a ajuns pe ordinea de zi a ședințelor CJC” - a adăugat Marian Iordache.

De asemenea, PNLnl-iștii vor susține proiectul de înființare a unui spital pentru copii la Constanța.

”Crearea acestui spital este importat pentru Constanța, a precizat Cristian Zaharciuc. Județul Constanța are nevoie de acest spital. Acum Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Constanța are 75 de paturi” – a mai spus Cristian Zaharciuc.

 
Stelian Gima, consilier județean a vorbit despre necesitatea înființării la Constanța a unui teatru pentru copii.
 

”Actuala administrație județeană ar putea intra în istorie prin crearea unui teatru pentru copii. Propunem CJC demararea acestui proiect. Am identificat și un teren care este situat în spatele Planetariului" a anunțat Stelian Gima. ”Estimăm că acest teatru pentru copii ar costa 2 milioane de euro" a mai punctat Stelian Gima.

"Dorim ca CJC să își arate disponibilitatea de implementare a acestor proiecte. Să fie demarate studii de fezabilitate. Să se stabilească ce este mai oportun pentru locuitorii Constanței. Noi vrem din partea CJC disponibilitate" a menționat Bogdan Huțucă.

 
UPDATE. ora 9.45

Vicepreședintele PNL Victor Dobre a declarat că zona de sud est este o zona puternică și bogată și pe plan politic.

”Constanța a dat oameni de vârf în PNL” a spus Dobre. 


Acesta a mai precizat că săptămâna viitoare PNL va cere demiterea ministrului Muncii pentru proasta gestionate a legii salarizării. 

"Actuala administrație publică a României este o administrație creată de Ceaușescu la mijlocul anilor 60. Această administrație nu a mai fost schimbată și avantajează PSD. România este și singura țară care nu a adoptat măsuri de reformă majore în ceea ce privește administrația publică centrală și locală. Trebuie o reformă majoră a admnistrației publice centrale. Ar trebui să avem 15 miniștri” - a declarat Victor Paul Dobre. 


Tot el a menționat ca trebuie desființate adminstrațiile publice locale din 1500 de locuitori. Acesta a mai propus să fie mărite mandatele aleșilor locali pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit proiectele demarate. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii