Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepremierul Costin Borc „Simt nevoia să mulțumesc unui agent șef de la Poliția Rutieră Constanța, domnul Cristian Bozolan”

ro

17 Oct, 2016 18:55 4028 Marime text
Vicepremierul Costin Borc a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îl felicită pe un agentul șef de la Poliția Rutieră Constanța Cristian Bozolan. Acest lucru vine în urma faptei pline de omenie pe care a făcut-o. Este vorba despre salvarea fetei rănită în accidentul produs între Costinești și localitatea 23 August. Tânăra era din Germania, iar agentul s-a ocupat personal de ea întrucât nu avea pe nimeni în România.
 
„Există momente în viață când solidaritatea și ajutorul dezinteresat sunt esențiale și asta este ceea ce ne face cu adevărat oameni.
Simt nevoia să mulțumesc unui agent șef de la Poliția Rutieră Constanța, domnul Cristian Bozolan, pentru tot ceea ce a făcut ca să salveze o fată foarte grav rănită într-un accident ingrozitor petrecut acum câteva zile în județul Constanța.
Nu îl cunosc personal, deși mi-aș dori să-i strâng mâna, dar prietenii mei care s-au strans să o ajute pe această fată într-un moment în care viața ei atârna de un fir de păr îmi spun că acest polițist este un om minunat.
Bravo lui și Dumnezeu să-l ajute și de acum încolo“, a postat Costin Borc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii