Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești proaste pentru consumatori! Adio hot-dogi și chifteluțe. De mâine IKEA închide restaurantul

ro

10 Jan, 2016 11:09 2112 Marime text
 
Vești proaste pentru consumatori. Clienții fideli ai restaurnatului din IKEA vor trebui să își pună pofta în cui o perioadă. Retailerul suedez de mobilă IKEA a anunţat că va închide temporar restaurantul pe care îl operează în magazinul din Băneasa.  
IKEA va închide de mâine restaurantul situat la etajul centrului comercial pe care îl operează în zona Băneasa, potrivit unui anunţ al companiei. Unitatea va fi redeschisă pe 15 februarie, după ce retailerul va termina lucrările de amenajare programate pentru această perioadă, scrie economica.net
 „Ne dorim să te simți cât mai bine în pauza ta de cumpărături. De aceea, refacem sistemele de climatizare şi economisire a energiei din Restaurantul IKEA, pentru o atmosferă cât mai pe placul tău. Pentru aceasta, restaurantul va fi închis în perioada 11 ianuarie-15 februarie“, a anunţat compania.

Anul trecut, divizia Ikea Food, care include restaurantul IKEA, magazinul de delicatese şi bistroul din cadrul unităţii din Băneasa, a înregistrat o creştere a vânzărilor de 9,63% faţă de precedentul an de catalog, cu o pondere de 8% din totalul vânzarilor Ikea. Suedezii au reuşit să vândă 3,5 milioane de hot-dogi la un preţ de un leu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii