Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru abonaţii UPC din Constanţa Fiber Power 500 Mbps, internet de mare viteză

ro

21 Aug, 2014 12:04 2375 Marime text
UPC România îşi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps, un produs superior, disponibil pentru toţi cei din zona de acoperire, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În prima fază, produsul va fi disponibil în opt oraşe - Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia.
 
Fiber Power 500 Mbps este disponibil tuturor clienţilor UPC din cele opt oraşe, datorită reţelei de ultimă generaţie a companiei, care are la bază tehnologia Eurodocsis 3.0. Toţi clienţii UPC din cele opt oraşe pot avea viteze de până la 500 Mbps în mediul online şi o conexiune stabilă, excelentă.
 
Noutatea majoră o reprezintă modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament premium ce poate recepţiona viteze de până la 1 Gbps şi care integrează cel mai nou standard wireless, AC. Acest echipament, adus pe piaţa din România exclusiv de UPC, este oferit gratuit, în custodie, iar clienţii vor beneficia şi de WiFi inclus.  Modemul este compatibil şi cu serviciul de telefonie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii