Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vedetă de televiziune ucisă pe o trecere de pietoni în Bucureşti

ro

18 Dec, 2013 07:20 4416 Marime text
Diana Gabriela Damian, studentă în primul an la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost spulberată de un şofer imprudent pe o trecere de pietoni, pe data de 26 noiembrie a.c
La sfârşitul săptămânii trecute, ea a pierdut lupta cu viaţa. Pasionată de măşti şi icoane pe sticlă, Diana Gabriela Damian s-a remarcat la numeroase concursuri naţionale, unde a obţinut premiul I.

Cu toate acestea, ea şi-a dorit foarte mult să urmeze Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Şi-a împlinit visul, dar după numai câteva săptămâni de la începerea anului şcolar un şofer imprudent i l-a spulberat, chiar pe trecerea de pietoni.
Timp de aproape două săptămâni, Diana a fost ţinută în viaţă de aparate. Sâmbătă seara, ea a pierdut lupta cu viaţa. La aflarea tragicei veşti, toţi cei care au cunoscut-o au avut un şoc.
“Şi s-a mai dus un înger… De ce tocmai EA?”, este unul dintre sutele de mesaje postate pe pagina ei de Facebook. Diana era cunoscută de bârlădeni şi pentru rubrica “Invenţii”, pe care o realiza în cadrul emisiunii “Matinal” la postul local de televiziune EST 1.

Sursa: moldovanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii