Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacante la Constanta si pentru pacientii dializati

ro

06 Jul, 2010 14:50 1408 Marime text

Veşti bune pentru pacienţii hemodializaţi. Programul „Dializa de vacanţă", iniţiat de Fresenius NephroCare, asigură rezervarea şedinţelor de dializă astfel încât pacienţii pot pleca în concediu, continuându-şi totodată şedinţele de tratament prin hemodializă la cele mai înalte standarde de calitate. Oraşele incluse în program acoperă destinaţii variate: litoral (Constanţa), munte (Braşov), mănăstiri din Moldova (Suceava, Iaşi, Bacău), Slănic Moldova (Oneşti), Băile Felix, Herculane (Oradea). Programul „Dializa de vacanţă" nu presupune niciun cost pentru pacient, tratamentul fiind decontat în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Orice persoană care urmează un tratament prin hemodializă se poate înscrie în acest program, în baza acordului din partea medicului nefrolog curant şi prin programare cu cel puţin două săptămâni înainte la centrul din oraşul ales pentru petrecerea vacanţei.

Fresenius NephroCare România deţine în prezent 12 centre de dializă în Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Oradea, Bacău, Ştei, Braşov, Piteşti, Oneşti, Satu Mare, Deva şi Suceava. Pentru detalii şi programări cei interesaţi pot apela la numărul de telefon al pacientului, 0723.550.123.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii