Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:03 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacanță în siguranță, fără droguri

ro

20 Jul, 2019 10:21 942 Marime text
La data de 19 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța, alături de specialiști din cadrul Centrului Regional de Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, au continuat seria activităților desfășurate în taberele de copii veniți în vacanță pe litoral.

Astfel, elevii sosiți în centrele de agrement din localitățile Eforie Sud și 2 Mai, au avut ocazia să afle, în cadrul unor discuții interactive, care sunt pericolele asociate prezenței lor pe plajă și care sunt modurile de operare preferate de infractori.

Polițiștii au prezentat câteva reguli necesare pentru protecția lor, dar și în ceea ce privește siguranța bunurilor și valorilor pe care le dețin. De asemenea, au fost descrise vulnerabilitățile la care se expun adolescenții prin consumul de substanțe interzise.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei ,,Vacanță în siguranță fără droguri” și Priorității naționale de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

Sursă foto: IPJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii