Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța solicită Primăriei deschiderea terenurilor de sport din incinta școlilor, pentru practicarea activităților sportive de către copii (document)

ro

01 Apr, 2019 15:34 1573 Marime text
În data de 31.03.2019, Uniunea Salvați România (U.S.R.) - filiala județeană Constanța a transmis, către Primăria Constanța, o propunere de HCLM privind aprobarea unui Regulament de deschidere a terenurilor de sport din incinta școlilor, pentru practicarea activităților sportive de către copii.

Potrivit unui comunicat transmis de USR, Remus Negoi, președinte al filialei județene U.S.R. Constanța, a declarat:

“Prin propunerea unui astfel de regulament, către Consiliul Local al municipiului Constanța, ne dorim atingerea a cel puțin două obiective:

1. Amenajarea terenurilor sportive, din incintele școlilor, la standarde europene, astfel încât copiii ce vor utiliza aceste terenuri să aibă absolut toate condițiile de desfășurare a activităților sportive.
2. Încurajarea utilizării terenurilor de sport în afara orelor de clasă, în condiții de siguranță sporită, rezultând promovarea sportului și mișcării în aer liber a copiilor.”


Propunerea U.S.R. Constanța se înscrie pe linia susținerii și încurajării educației, sportului, mișcării în aer liber a copiilor, utilizând spații sigure și amenajate.

În secțiunea Document poate fi consultată propunerea de Regulament de deschidere a terenurilor de sport din incinta școlilor, pentru practicarea activităților sportive de către copii, care include absolut toate elementele tehnice și juridice necesare a fi aprobate în proximele ședințe de comisii și de Consiliu Local Municipal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii