Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Scandal la o terasă din stațiunea Neptun în timpul unui control al CJPC Constanța. Comisarii au fost agresați (galerie foto+video)

ro

01 Aug, 2018 16:15 7249 Marime text
Un control al comisarilor din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța s-a lăsat cu scandal în această după amiază în stațiunea Neptun. 

Potrivit comisarului șef adjunct Horia Constantinescu, directorul CJPC Constanța, comisarii au fost îmbrânciți, pentru calmarea situației fiind solicitată intervenția polițiștilor. 

UPDATE. 1

În timpul controlului, comisarul șef adjunct Horia Constantinescu a fost agresat de unul dintre reprezentanții societății. Acesta a fost strâns de gât și s-a ales cu un dinte spart. 

Horia Constantinescu a declarat că a depus plângere la Poliția Neptun. 

UPDATE: 2

Potrivit IPJ Constanța, la Neptun, reprezentantul OPC, aflat în control la restaurantul terasă Zorba, a fost agresat de reprezentanții restaurantului care la rândul lor reclamă agresiune.

Reprezentanții OPC își exercitau atribuțiile de serviciu, respectiv verificarea condițiilor în care funcționează terasa.
 
Reprezentanții societății ar fi susținut că în urma deficiențelor constatate, reprezentantul OPC  dorea să închidă terasa.

La acest moment, sunt audiate părțile implicate în conflict.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii