Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ponta s-ar fi oprit să fotografieze Ludovic Orban, implicat într-un accident

ro

24 Jan, 2015 13:20 2298 Marime text
 
Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a fost implicat în urmă cu scurt timp într-un accident rutier.

Ludovic Orban a scăpat ca prin minune din accident. Când se întorcea cu maşina de la Iaşi spre Bucureşti, după ce a participat la Ziua Unirii, liderul deputaţilor liberali a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

În ciuda gravităţii accidentului, Orban a scăpat nevătămat.


Accidentul s-a produs la Sârca. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la poliție, iar ulterior a fost solicitat și un echipaj SMURD de la Târgu Frumos.


UPDATE, ora 14.49

Ludovic Orban a povestit cum s-a produs accidentul în care a fost implicat în apropiere de Târgu Frumos. „Roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului, a muşcat din parapetul de sprijin, ceea a imprimat maşinii o mişcare de rotaţie şi a dus la răsturanre. Am alunecat câţiva metri, dar fără să ies de pe sens. Am raportat imediat incidentul la poliţie, iar acum sunt la poliţia de la Târgu Frumos, unde am făcut toate procedurile legale. Nu am niciun fel de problemă, am o singură zgârietură la mâna stângă", a spus Ludovic Orban la Antena 3, precizând că era singur în maşină în momentul producerii accidentului.

Update ora 20.07

Orban a povestit că premierul Victor Ponta a oprit coloana oficială și, în loc să-i dea o mână de ajutor, s-a apucat să facă o fotografie.
 
„Trecea coloana oficială, Ponta a trecut după mine, s-a oprit și a făcut o poză la mașină. Ar trebui să îi cereți poza”, a povestit Ludovic Orban, la Digi 24.


Sursa foto: bzi.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii