Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziţii la casa afaceristului Dan Adamescu, în dosarul celor patru judecători arestaţi

ro

21 May, 2014 14:20 1956 Marime text
Astăzi, procurorii DNA fac percheziţii la casa unui dintre cei mai bogaţi români, Dan Adamescu. De asemena au avut loc descinderi şi la nouă dintre firmele controlate de afacerist, informează Realitatea TV. Potrivit sursei citate de postul de televiziune, acţiunea procurorilor ar avea legătură cu dosarul celor patru judecători arestaţi marţi.

UPDATE
În continuarea comunicatelor nr. 614 şi 616 din 19 mai 2014 şi nr. 618 din 20 mai 2014, în cauza în care se efectuează cercetări penale faţă de patru judecători de la Tribunalul Bucureşti, aflaţi în acest moment în stare de arest preventiv, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 21 mai 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează percheziţii domiciliare în 9 locaţii - sedii ale unor societăţi comerciale – precum şi la domiciliul unei persoane fizice, toate situate în Bucureşti.

Precizăm că, în cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alte persoane, pe lângă cei patru judecători faţă de care s-a dispus măsura arestării preventive, de către Curtea de Apel Bucureşti.

Sursa foto: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii