Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - O petardă a iscat un ditamai incendiul într-un apartament din cartierul CET (foto exclusiv)

ro

01 Jan, 2016 00:17 2403 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Constanţa, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 98, la blocul AV4. 

Potrivit primelor date, un incendiu a izbucnit într-un apartament.
 

UPDATE, ora 00.33:

La fața locului s-a deplasat o mașină a pompierilor ISU și o Ambulanță. Incendiul a izbucnit la etajul 1 și a pornit, din primele informații, de la o petardă care a spart geamul balconului femeii, care se afla singură în casă.

Câțiva tineri au văzut focul și au dat alarma. Ba, mai mult, i-au informat pe vecini despre ce se întâmplă ca să nu intre în panică.

Femeia se uita la petarde într-un alt balcon al casei și nu știa că îi luase foc balconul. S-a speriat când a auzit bubuituri în ușa apartamentului. A intrat în panică când a văzut focul, a început să tremure și a ieșit instantaneu din casă, lăsând pompierii să-și facă treaba. 

Și-a sunat fiul și a încercat să-l liniștească, dar vocea ei tremura panicată. O vecină mai în vârstă, care locuia la parter, s-a speriat când a simțit fumul înăbușitor care acoperise tot holul până la etajul X. Ea a avut nevoie de intervenția medicilor de la ambulanță, care i-au acordat primul ajutor. 

Din fericire, incendiul s-a lăsat doar cu pagube materiale,arzând doar balconul, fără a exista victime. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii