Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Explozie într-un restaurant Poliţişti împuşcaţi la periferia Parisului, un deces (galerie foto)

ro

08 Jan, 2015 10:31 1966 Marime text
Potrivit Realitatea TV, la marginea Parisului, doi bărbaţi au deschis focul, rănind doi poliţişti. Circumstanţele sunt încă neelucidate. Atacatorii sunt căutaţi, iar mai multe elicoptere survolează zona.

UPDATE 10.50: Mediafax - Doi poliţişti au fost vizaţi de un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, iar unul dintre ei este grav rănit, relatează presa franceză. Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris.
Potrivit Europe 1, cei doi agresori, înarmaţi cu arme Kalaşnikov, au deschis focul asupra unei poliţiste municipale. Rănită la spate, femeia este în stare critică. În jurul orei 09.00 (10.00 ora României), pompierii încercau să o resusciteze.
Un al doilea poliţist se afla alături de ea, dar nu a fost lovit. Anterior, o sursă din cadrul poliţiei, citată de TF1, afirma că doi poliţişti municipali "sunt la pământ".
Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.
Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legătură cu atacul asupra săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo. Dar cei doi poliţişti interveniseră în cazul unui accident de circulaţie care implica o maşină Clio gri. O maşină de acelaşi tip a fost furată miercuri de autorii masacrului de la săptămânalul francez.
Ministrul de Interne Bernard Cazeneuve a părăsit în grabă, joi dimineaţa, reuniunea de criză de la Palatul Elysée pe tema atentatului împotriva Charlie Hebdo pentru a merge la faţa locului.

UPDATE 10.52: O explozie a avut loc într-un restaurant din estul Parisului, aflat lângă o moschee.

UPDATE 11.18: Mediafax - O explozie de origine criminală a avut loc în faţa unui restaurant ce vinde kebab situat în apropierea unei moschei din zona central-estică a Franţei, au anunţat autorităţile, citate de AFP.

UPDATE 12.11: Poliţista rănită astăzi la Paris a murit. Ea fusese împuşcată de un bărbat de culoare, îmbrăcat în negru.

UPDATE 12.11: Patru grenade au fost aruncate în curtea unei moschei din Franţa, la Le Mans. Peste 90.000 de poliţişti patrulează în Franţa.

Sursa foto: lefigaro.fr

Galerie foto sursa: dailyrecord.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii