Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Tragedie fără margini la Eforie Nord! A vrut să-şi salveze fata, însă a făcut un stop cardio-respirator! (video)

ro

08 Aug, 2016 18:43 4153 Marime text
Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa a fost solicitat, în această seară, la Eforie Nord. Se pare că în zona Debarcader o persoană s-ar fi înecat. Potrivit apelului la 112, trei persoane ar fi în apă şi nu reuşesc să ajungă la mal! 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 5, ora 21.14
 
Femeia de 36 de ani era fiica bărbatului care a decedat! Conform informaţiilor noastre, bărbatul a sărit să-şi salveze fată, care înotase pe spate şi nu observase că au luat-o valurile. Bărbatul a făcut un stop cardio-respirator, totul culminând cu un final tragic, moartea acestuia.
 
La această oră, la locul tragediei se află poliţişti şi jandarmi, urmând să fie realizată o investigaţie. 


UPDATE 4, ora 20.28

Potrivit SAJ Constanţa, în ciuda eforturilor, bărbatul la care a fost efectuat protocolul de resuscitare a fost declarat decedat. Acesta avea 68 de ani. Bărbatul a decedat lângă portul de ambarcaţiuni, de iahturi, al lui George Copos.

În legătură cu cea de-a doua persoană scoasă la mal, aceasta este o femeie, în vârstă de 36 de ani. 

UPDATE 3, ora 19.31
 
Conform unor noi date, doar două persoane au fost la un pas de înec, şi nu trei, cum s-a zis iniţial în urma apelului la 112.  

UPDATE 2, ora 19.22
  
Mare atenţie! Mâine va fi furtună pe mare, cu valuri înalte şi vânt foarte puternic! În acest context, la Eforie, va fi arborat steagul roşu, care interzice scăldatul. Şeful salvamarilor din Eforie recomandă turiştilor să ţină cont de avertismentele salvamarilor şi să nu se ducă în larg.

UPDATE 1, ora 19.06

Potrivit ultimelor informaţii, două persoane au fost scoase la mal, una este conştientă, iar cealaltă, în stop cardio-respirator. Cea de-a treia persoană nu a fost scoasă încă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii